Mag ik u even voorstellen:

Mijn naam is Hayke Wijen. Ruim 15 jaar geleden heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik begonnen in de optiek. Om te kunnen groeien en ontwikkelen heb ik de 6-jarige opleiding voor opticien/contactlensspecialist gevolgd en met succes afgerond. De kennis houd ik hoog door steeds diverse bij- en nascholingen te volgen. Na ruime werkervaring opgedaan te hebben bij gerenommeerde opticiens in de regio, heb ik nu de stap genomen om als zelfstandige te beginnen. De passie voor dit vak, het contact met de klanten in alle leeftijds- en doelgroepen, zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier voor u klaar sta. Samen gaan we op zoek naar, het voor u, meest comfortabele en passende kijkcomfort binnen uw budget. Er is een ruim aanbod voor iedereen.

Naast mij zullen Fabiënne van Heel, Luc Reijmers, Almir Wijen,Linda Kessels en Kim Roesink u ook van harte welkom heten.

Fabiënne is gediplomeerd opticien en is de vervolgopleiding aan het volgen voor contactlensspecialist. Luc Reijmers heeft al 25 jaar ervaring in het vak als  opticien en deelt graag zijn kennis met u. Almir is de weekendhulp en de stille kracht voor de marketing en sociale media.

Linda is voor ons filiaal in Nederweert  gastvrouw/adviseuse.

Kim werkt bij ons als STAR-gediplomeerd audicien. Lees meer over Kim op onze audio-pagina.

 

Sinds december 2023 hebben wij ook een vestiging geopend in Nederweert, hier bent u ook van harte welkom. Voor het adres kunt u terecht bij contact.

Nieuwsgierig geworden?